Objectieven “TOOL Punt”

Groep van winkels verdeeld over gans Vlaanderen met elk zijn identiteit voor zijn regio.
“TOOL Punt”is enig in zijn soort, daar zij de voordelen van de grote ketens met de kleine KMO combineert.

De objectieven van “TOOL Punt”liggen vast op korte en middellange termijn :

 

 “TOOL Punt”– Sterk in

“TOOL Punt” Sterk in service
Groep van kleine kmo’s die luisteren naar hun klant en zoeken naar een oplossing.
Onze klanten zijn nog klant en geen nummer.
Snelheid van werken daar elke winkel nog een zelfstandig karakter heeft.

“TOOL Punt” Sterk in assortiment
Assortiment buiten concurrentie door de verscheidenheid van de winkels.

“TOOL Punt” Sterk in prijs
Door de gegroepeerde aankoop geniet U van een gewaarborgd goede prijs.

“TOOL Punt” Klantenkaart (op termijn)
Een systeem van klantenkaarten opzetten waar U in gans Vlaanderen in elk“TOOL Punt” terecht kan.
Toch krijgt U maar één factuur van uw vertrouwde winkel.

“TOOL Punt” Promo’s
Op regelmatige basis een artikel in de kijker met een prijs buiten concurrentie.
Informatiefolders met diverse artikelen in steraanbieding + nieuwigheden uit de sector.

 De “TOOL Punt” garanties

Advies: door onze jarenlange ervaring en de permanente opleiding van onze medewerkers geven wij U op elk moment het best mogelijke advies bij Uw aankopen ; op die manier bent U zeker dat U steeds de beste aankoop doet in functie van Uw behoeften.

Dienst-na-verkoop: bij ons houdt de aankoop die U doet niet op bij het betalen van de rekening, ook nadien kunt U bij ons nog terecht voor verder advies en hulp, en in het geval er herstellingen dienen te gebeuren brengen wij dat snel en aan de beste voorwaarden voor U in orde.

Service: als vakhandelaar vinden wij dat wij U de best mogelijke service moeten leveren, en dit overeenkomstig Uw behoeften. Vraag ons dat beetje extra wat U elders niet voor mekaar krijgt, en wij doen ons best om het wel voor U waar te maken.

Brede keuze: wij beperken ons niet tot het verkopen van enkel de meest courante producten ; bij ons kunt U ook die zaken vinden die U elders niet vindt ; ofwel hebben we ze op voorraad, ofwel zijn we in staat ze U snel te bezorgen.

Eerlijke prijs: een specialist hoeft niet duurder te zijn ! Wij vinden dat wij U in alle omstandigheden waar voor Uw geld moeten bieden ; onze prijzen zijn zeker competitief.

Niet tevreden, graag geruild: wij doen ons uiterste best om U de producten te verkopen die overeenstemmen met Uw behoeften ; bent U ondanks alles toch niet tevreden met Uw aankoop, dan ruilen wij graag Uw aankoop voor een ander product dat beter past.

Kwaliteit: als specialist gaan wij er prat op kwaliteitsproducten te kunnen aanbieden. Gesteund door een jarenlange ervaring gaan wij permanent op zoek naar de kwalitatieve producten aan de best mogelijke prijs.

Website: informatie, promo’s en andere info zal weldra te vinden zijn op deze website.

TOOL Punt: wij zijn een sterke Belgische groepering in ons vakgebied. Hierdoor zijn wij steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de branche. Bovendien beschikken wij daardoor eveneens over goede aankoopvoorwaarden bij onze leveranciers. Voor u dus de beste garantie van de beste voorwaarden.